Útitervek

Tippek

Rólunk

Hasznos

Fel

Egyéni utazási tanácsadás és utazásszervezés

Te elképzeled, mi megtervezzük! Egyéni utazási tanácsadás és utazásszervezés, hogy az utazásod pontosan úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd! 

Utazásszervezés - Miért minket válassz?

Tapasztalt utazók vagyunk, akik pontosan tudják, mire van szükséged ahhoz, hogy az utazásod gördülékenyen és sikeresen teljen. Számos országban jártunk már a világ különböző pontjain, így olyan információkat és tanácsokat tudunk adni, amiket csak azok tudnak első kézből, akik valóban jártak már az adott országban.  

Célunk, hogy élvezd az utazás élményét, anélkül, hogy aggódnod kéne a részletek miatt, legyen szó akár repülőjegy vásárlásról, szálláskeresésről, kirándulásokról és programokról, tömegközlekedésről, transzferről, autóbérlésről, általános utazási tanácsadásról vagy teljes körű utazásszervezésről.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk az utazásszervezés területén, így tudjuk, hol találjuk a legjobb ajánlatokat. Segítségünkkel sokkal kedvezőbb áron fogsz tudni foglalni pl. szállást, repjegyet vagy belépőket, ezáltal pedig lényegesen lecsökkennek az utazási költségeid.

Mikor ajánljuk az utazási tanácsadást vagy a teljes körű utazásszervezést?

utazóblog, magyar utazóblog, utazási tippek, magyar utazók, magyar utazó vlog, magyar utazó bloggerek
Elakadtál az utazásod szervezése közben vagy még nem tudod melyik desztináció lenne a számodra legmegfelelőbb.
Szeretnél első kézből, megbízható információt kapni úticélodról olyanoktól, akik jártak már az adott országban és pontosan tudják, mikre kell odafigyelned utazásod során.
Szeretnél részletes útitervet kapni, érintve a legfontosabb látnivalókat, emellett szeretnéd megtalálni a helyi szuper programokat, a legjobb éttermeket és az eldugott kis helyeket.
Szeretnéd megtalálni a legjobb ár-érték arányú szállást, de nem tudsz eligazodni a sok lehetőség között. Ha pedig repülőjegyet kell foglalnod, mi segítünk megtalálni a legkényelmesebb és legolcsóbb járatokat, emellett segítünk a reptéri transzferben, az autóbérlésben, illetve a helyi tömegközledésről is minden szükséges információt kézhez kapsz.
Ha szeretnél jelentősen spórolni utazási költségeiden, hiszen mi pontosan tudjuk, hol kell keresni a legjobb ajánlatokat, így a repjegyet, a szállást, az autóbérlést, a transzfert és a fakultatív programokat sokkal kedvezőbb áron tudod majd lefoglalni, lényegesen lecsökkentve ezzel az utazási költségeid.

Alig várjuk, hogy segíthessünk neked is abban, hogy az utazásod egy életre szóló élmény legyen!

További infók és árak:

Az utazási tanácsadás menete:

Az utazási tanácsadás menete teljes mértékben tőled függ. Legyen szó akár általános tájékoztatásról egy adott országgal kapcsolatban, (vízum, covid információk, javasolt oltások) autóbérlésről, transzferről, szálláskeresésről, repjegyfoglalásról, javasolt programokról, egy részletes útiterv összeállításáról vagy akár bármi másról, keress minket bátran!

Bármilyen kérdésed felmerül, írd meg nekünk lentebb, és egy telefonos, vagy online konzultáció keretében minden kérdésedet megválaszoljuk.

Az utazási tanácsadás ára: 15.000 ft / 1 óra konzuláció

Mit tartalmaz a teljes körű utazásszervezés?

1. Először átbeszéljük, melyik országba szeretnél utazni, illetve ha még nem tudod, akkor segítünk megtalálni az igényeidnek és a pénztárcádnak tökéletesen megfelelő desztinációt.

2. Tájékoztatunk az ország beutazási és tartózkodási feltételeiről és minden más fontos tudnivalóról. (vízum, covid információk, PCR-teszt, javasolt és kötelező oltások, ajánlott gyógyszerek, közbiztonság)

3. Segítünk megkeresni a legkényelmesebb és legkedvezőbb repjegyet az adott országba, lefoglaljuk a szállást, a transzfert, ha szükséges a bérautót is, emellett minden fakultatív programot, illetve kirándulást a legjobb áron, hogy semmin ne kelljen aggódnod, csak azon, hogy le ne késd a gépet. 🙂 

4. Megírjuk a TE igényeidre szabott legeslegjobb útitevet, megtervezzük a kint eltöltött napjaid és ajánlunk pár szuper éttermet illetve eldugott kis helyet is a környéken.

A teljes körű utazásszervezés menete:

Ha ezt a szolgáltatást választod, akkor nyugodtan hátradőlhetsz, csak annyi a teendőd, hogy lentebb megírod nekünk, melyik ország érdekel, mi a költségvetés, hányan utaznátok és milyen dátumokon. Egy telefonos egyeztetés után ezek alapján összeállítjuk nektek a legkedvezőbb árú és legkényelmesebb utazási ajánlatot, amit ezután átbeszélünk egy videóhívás keretében, majd együtt lefoglaljuk, amit tudunk, utána pedig semmi más dolgod nem marad, mint hogy elutazz és élvezd a nyaralásod minden percét, aggodalmak nélkül.

A teljeskörű utazásszervezés ára az utazási költségek 10%-a, (költőpénz nélkül) de minimum 30.000 Ft.

Jelentkezz az utazási tanácsadásra vagy a teljes körű utazásszervezésre!
  Utazásszervezés - Ezekben az országokban tudunk segíteni:

  Közel-Kelet

  Omán

  Jordánia

  Egyiptom

  Izrael

  Szaúd-Arábia

  Délkelet-Ázsia

  Thaiföld

  Malajzia

  Vietnám

  Kambodzsa

  Európa

  Ciprus

  Grúzia

  Szerbia

  Portugália

  Bosznia

  Koszovó

  Macedónia

  Írország

  Spanyolország

  Olaszország

  Örményország

  Montenegró

  USA

  Kalifornia

  Nevada

  Arizona 

  Utah