Útitervek

Tippek

Rólunk

Hasznos

Fel

Hasznos tippek utazáshoz

SIM-kártya vásárlása külföldön

Külföldi SIM-kártya: internet és telefonálás azonnal – eSIM vásárlás utazáshoz

Ha csak nem az EU-n belülre utaztok, akkor mindenképpen szükségetek lesz egy külföldi SIM-kártyára, amit jó, ha már az utazás előtt megvesztek

Mi nemrégiben fedeztük fel az eSIM lehetőséget, aminek köszönhetően a SIM-kártyát már előre meg tudjuk venni online, így miután leszállt a gép, csak aktiválni kell a kártyát, amihez csupán a telefonunkra van szükség. 

Aki sokat utazik, tudja hogy mindig macera a reptéren sorbaállni SIM-kártyáért a hosszú repülőút után, de ezzel az új technológiával szerencsére leszállás után azonnal lesz internetetek és indulhattok is a szállásra.

Az eSIM kártya opciókat ezen az oldalon tudjátok megtekinteni.

Utazás kutyával checklist

Nyaralás kutyával: komplett bepakolós lista

Szerencsére ma már a legtöbb szálláshely kutyabarát, így semmi akadálya annak, hogy a négylábú kedvencünk is velünk tartson.

Te is szereted vinni magaddal a kutyusod, ha elutazol? Ezeket a hasznos és szükséges dolgokat pakold be kiskedvenced számára.

Ezzel az utazási listával semmi nem fog otthon maradni, ha a négylábú barátod is veled tart az úton.

Az ellenőrzőlista letölthető, így mindig magadnál tudod tartani. 🙂

Kabinbőrönd pakolós lista

Utazás előtti ellenőrzőlista – Mit pakoljunk a fedélzeti táskába?

A légitársaságok a repülő fedélzetére sajnos viszonylag kisméretű kabinbőröndöket engednek csak felvinni, így mindig nehéz kitalálni, mi az, amire tényleg szükségünk van, mit vigyünk magunkkal a repülőútra. Ráadásul úgy kell pakolni, hogy a végén be is tudjuk cipzározni a carry-on táskánkat, illetve a kézipoggyászunk se legyen túl nehéz.

Ebben segít ez az utazási ellenőrző lista, hogy biztosan ne pakolj se túl sokat, se túl keveset. Ezzel a komplett bepakolós utazási checklist segítségével csak a legszükségesebb kellékek lesznek nálad mikor felszállsz a gépre.

A kézipoggyász pakolási lista letölthető PDF formában a képre kattintva.