Útitervek

Tippek

Rólunk

Hasznos

Fel

Városkártyák

Utazz okosan - Spórolj a belépők árán a városkártyák megvásárlásával!

A városkártyák kedvezményes lehetőséget kínálnak, hogy felfedezzétek egy adott város turisztikai attrakcióit és látnivalóit olcsón és egyszerűen. Ezek a városkártyák ingyenes hozzáférést biztosítanak a legfőbb látnivalókhoz, a legfontosabb múzeumokhoz, galériákhoz, színházakhoz és sokszor más szuper programokhoz is egy adott városban. Ha több napot töltötök egy városban, akkor mindenképpen érdemes megvenni a városkártyát, hiszen jelentős engedményt kaptok így, mivel sokkal olcsóbban jöttök ki, mintha külön-külön vennétek meg a jegyet mindenhova. Ráadásul a városkártyát jóval az utazás előtt meg tudjátok már venni, így nem kell aggódnotok a sorbanálláson vagy azon, hogy nem kaptok már a helyszínen belépőjegyet. Alább összegyűjtöttük nektek a legfontosabb városkártyákat, melyeket a kártya képére kattintva tudtok online megvásárolni.

A városkártyák kedvezményes árú lehetőséget kínálnak, hogy könnyedén felfedezzétek egy adott város turisztikai attrakcióit és látnivalóit.

A városkártyákkal sokkal olcsóbban jöttök ki, mintha külön-külön vennétek meg a jegyet mindenhova, ráadásul így nem kell aggódnotok a sorbanálláson, vagy azon, hogy nem kaptok már a helyszínen belépőjegyet.

Alább összegyűjtöttük nektek a legfontosabb városkártyákat, melyeket a kártya képére kattintva tudtok online megvásárolni.

Európa városkártyák

Városkártyák Európa legfontosabb városaihoz:

Bécs Városkártya

Prága városkártya

Párizs városkártya

Róma városkártya

Barcelona városkártya

Lisszabon városkártya

London városkártya

Milánó városkártya

Berlin városkártya

Amsterdam városkártya

Madrid városkártya

Firenze városkártya

Velence városkártya

Krakkó városkártya

Nápoly városkártya

Athén városkártya

Ázsia városkártyák

Városkártyák Isztambulhoz, Dubaihoz és Szingapúrhoz:

Isztambul városkártya

Dubai városkártya

Szingapúr városkártya

USA városkártyák

Városkártyák az USA leglátogatottabb városaihoz:

Los Angeles városkártya

New York városkártya

San Francisco városkártya

Miami városkártya

San Diego városkártya

Las Vegas városkártya